Wachten op de bus

Wachten op de bus, dat gebeurt overal op de wereld. Ook in Centraal Azië. Dan is het wel fijn dat er een bushalte is. Dan kun je in ieder geval uit de zon staan of, als het regent, droog. Met name in Kazachstan en in Kirgizië hebben we prachtige bushaltes gezien. We hebben er zelf ook een paar keer gebruik van gemaakt om ons te beschermen tegen de zon. Hieronder volgen er een paar.

5 reacties op “Wachten op de bus”

  1. De opmerking busje komt zo is hier wel een heel bijzondere belevenis en volgens mij ook zonder graffiti, hangt er ook een dienstregeling en hoe gaat dat kan je een kaartje kopen

  2. Bijzondere bushokjes. Leuk dat jullie daar oog voor hebben. Heeft even geduurd maar ben weer op jullie blog. Ga jullie archief doorspitten.

  3. Wat leuk dat jullie nu thema’s in jullie reisverslag verwerken. Van Marieke de uitleg over de mozaïsche islamitische kunst (met dieren/planten) uit vroeger tijden en deze islamitische kunst uit later perioden. Een prachtig tijdsbeeld van deze bijzonder mooie gebouwen. En daarna het verslag van Bart met de kunst van de bushokjes. Erg leuk om die culturele reis van jullie op deze manier te volgen. Wij genieten met jullie mee.

  4. Dag Marieke em Bart,
    Wat maken jullie een indrukwekkende reis, leuk en spannend om de verslagen te lezen. Ontmoeten van mensen, wat kun je eten, zelfs moet er meer kleding aan in Iran.Van ons een late reactie, complimenten voor wat jullie ondernemen. We zijn benieuwd naar nog meer avonturen over het traject wat jullie nog gaan afleggen. Wellicht tot ziens op de stand van Europafietsers bij de Fiets en Wandelbeurs of een ander contact als vrijwilliger.
    Groetjes ook van Joke
    Jan Moeijes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *